tisdag 25 mars 2008

Fattigt och torftigt...

Här är det vinter. 2 dm snö och flera minusgrader på natten. Nyss kändes det som vår! Jag fotograferar mesar och finkar vid fågelbordet...

NM är i Brasilien. Skickade mig bl.a. bilderna nedan förra veckan. NM samlar bromelior i trädgården och är ute med pannlampa på natten när det har regnat. En orm på jakt efter en groda. NM skrev att hann stötte till bromelian i sista sekunden så att grodan hann hoppa undan och klara livhanken. Läcker bild!

På något sätt känns det liksom lite fattigt och torftigt med mina blåmesar i jämförelse... Missa inte att förstora bilden genom att klicka på den.

NM bjöd mig till Brasilien när han åkte ner i januari. Hade det inte varit så svårt att vara ledig från läraryrket så skulle jag gärna gjort det. Kunde kanske fått ihop 14 dagar nu, kring påsk, men men...

Ingen idé att gråta över spilld mjölk. Tror att jag ska ge mig ut i skogen istället. Pulsa fram i snön. Frysa om fötterna. Se om det varit något tjäder på en gammal lekplats. Dimman släpper och det ser ut att bli riktigt fint väder.

Inga kommentarer: