onsdag 15 oktober 2008

3-2

Charles Walker and the New York City Blues Band "Blues from the Apple" var ju riktigt bra, särskilt de instrumentala låtarna "Scratch My Back" och "It’s Changin’ Time" med Bill Dicey på munspel. Underbart skitigt och stort sound. Sedan spelar även Larry Johnson trynorgel på ett spår. Johnson känner jag bara som sångare och gitarrist, eller egentligen har jag väl knappt hört något mer med honom än hans version av "Catfish Blues" på Blue Horizon-samlingen "How blue can we get?". Den är outstanding och någon gång ska jag väl hitta hans Blue Horizon-platta "Presenting The Country Blues" för en överkomlig summa. "Blues from the Apple" på Oblivion Records. Never seen before.

Underbart med tre nya pinnar till Rögle igår. Fin stämning i nya hallen och jag saknade inte den gamla ett dugg. Domaren höll på Linköping och RBK fick ytterligare en spelare på skadelistan, men de körde på ändå och var väl värda vinsten. Jag tog mina första två bilder med min mobil. Kanonkvalitet! Det ska alltså föreställa de stolta rögleiterna, ungefär mitt i bilden, som tackar klacken för deras massiva stöd under matchen.

2 kommentarer:

Ask sa...

Fantastisk kvalisort på mobilbilden. Bara att gratulera till Nokian. Rögle är ju annars rövbra! Kul!

Cuby sa...

Tror jag kör vidare med min Canon systemkamera och skippar Nokian fortsättningsvis. Snacka om meningslös funktion. Och Malmö är helt värdelösa och det är också bra.