söndag 22 mars 2009

5-1

Nu leder Rögle kvalserien! 11 av 12 poäng. Nu räcker det nog med att de vinner resterande hemmamatcher. Men mycket kvar. När de tog över förstaplatsen i elitserien efter 22 omgångar, eller hur många det nu var, så började raset...

Ett tips på en bra samlingsplatta med amerikansk garagepsykedelia är I can see for miles - 15 lost tracks from America's psychedelic underground - som man får med senaste Mojo och som dessutom säljs för 49 spänn. Några välkända band som 13th Floor Elevators, The Chocolate Watch Band och Bubble Puppy, men många nya trevliga bekantskaper. Vet inte varför jag missat Golden Dawn t.ex. Deras enda platta Power Plant står ju nästan lika högt i kurs som de två första 13th Floor Elevators hos fantasterna av genren.

3 kommentarer:

Jonas sa...

Har helt kommit av mig med att köpa rocktidningar. Måste vara åtminstone ett halvår sedan sist. Det här inlägget triggade mig dock, så nu sitter även jag här med nya Mojo. Tackar för tipset!

Cuby sa...

Visst var där en del bra musik Jonas?

Jonas sa...

Skitbra, och jag blev återigen smärtsamt påmind om hur lite i denna genre jag faktiskt har i min hylla. Just Golden Dawn gick jag kanske inte i gång så mycket på - sitar är nog inte riktigt min grej - men Chocolate Watch Band, The Music Machine, The Mystery Trend... fina grejer alltihop.