tisdag 5 augusti 2014

Mjau

Så är man hemma igen och med en rejäl förkylning efter festivalande och tältsovande i en vecka i Tyskland. Jag är nog för gammal för sådant partajande egentligen, men roligt var det. För det är ju världens bästa hippiefestival! Det blev en himla resa med en bil som gick sönder (bränslepump) och värsta leråkern där de drog in alla bilar med traktorer och så förstås några andra missöden, men när allt kommer omkring så gick det mesta ändå rätt bra. Ska jag nämna några toppar så får det bli: Colour Haze, Tamikrest, Martin Barre, Blues Pills, Patti Smith, Kraan och Marblewood. Bigelf och moe blev jag nog lite besviken på. Öresund Space Collective och The Crimson ProjeKCt missade jag och Baby Woodrose ställde in och ersattes med blytunga Monkey 3. 

Man träffar alltid en massa roligt folk på festival. I år var det tyska tältgrannar som vi hängde ganska mycket med. Eller mest hela tiden faktiskt. Köper skivor gör man också. Det var ett ganska hyggligt utbud och vi fyndade nog alla åtminstone några skivor. Jag köpte Frumpy 2 med omslaget i original. Intakt uppvikbart runt omslag i sex delar. Men skivan som var istoppad var Fontana-pressningen från 76... Men kanske man kan hitta en originalskiva med ett kass omslag till bra pris. Det borde vara möjligt. Operation med Birth Control för 7 € var dock billigt på riktigt...

När jag kom hem visade det sig att jag blivit med katt. Direkt när jag öppnade bildörren så hördes ett jamande och jag hann tänka kattuggla innan det kom en liten söt bondkatt utspringandes från mörkret i stallet. Det är väl en sommarkatt som någon slängt av vid den här stora bondgården och tänkt att där tar någon hand om den eller så klarar den sig själv. I går natt fick den all min korv i kylen, idag har jag ordnat mjölk och kattkäk. Hur ska jag göra nu? Ska jag ha den?

4 kommentarer:

magda sa...

Åååå... behåll den!

F ö verkar det ha varit en härlig festival och det gläder mig att se att space-cake-mannen fortfarande hänger i! <3

Cuby sa...

En på grannens bondgård också. Det är uppenbart så att någon åkt en sväng och slängt av katter. Den är rätt kelen...

I BH var allt som vanligt. Sol och regn och lera, space-cace-mannen, guldmannen och Oves vegburgare...

We are paying it forward sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
magda sa...

Nästa år... då SKA jag dit. :)

Och vad är det för vidriga människor som dumpar katter? De borde spikas upp i ögonlocken, i närmaste lagårdstak, och sedan tvingas blinka!