måndag 28 september 2015

4-2

Förra veckan var nästintill lika fullmatad som den föregående. Åtminstone slutet av den. På onsdagseftermiddagen fick jag äntligen fixat med fika och åkt och hälsat på mina gamla kollegor på folkhögskolan. Träffade en del gamla elever också. De verkade glada över att se mig igen... Torsdagarna är verkligen en prövning. Om jag dessutom repar med bandet direkt efter arbetsdagen så är jag helt slut när jag kommer hem. I fredags spelade vi på The Tivoli i Hbg. Mycket slit för att stå på scen en timme, men den här gången var det värt det för vi var ganska bra och det var fullt med folk och stämningen var hög. 

Resten av helgen tillbringade jag på Österlen. Hann med en hel del: Brösarps backar, Ales stenar, Kåseberga, räkmacka på Backagården, Glimmingehus med visning, några loppisar och långpromenad längs havet. Fantastiskt väder hela tiden. Örebro-Rögle köpte jag på Cmore. Det var såklart mindre kul för det blev förlust med 4-2 och de spelade ganska mediokert.

I morse var jag uppe tidigt på morgonen och gjorde några försök att fotografera blodmånen. Bilderna blev inget vidare, jag försökte förstås med stativ, men tiderna blev så långa att de blev oskarpa ändå. De första jag tog, när den fortfarande var partiellt röd är ganska ok, men sedan fick jag för mig att köra med låga isotal och de blev inte bra. Hursomhelst, den var fin att titta på. 

Denna vecka borde bli lite lugnare, jag skulle behöva det, men det ser ganska fulltecknat ut i vanlig ordning... Hemmamatcher för Rögle både torsdag och lördag. En av dem borde man väl gå på åtminstone… En svamputställning som jag måste engagera mig i, förbereda mig inför seminariet i specialpedagogik nästa vecka och säkert tusen fler saker.

Inga kommentarer: