lördag 10 oktober 2015

Trithemis annulata III

Skivspelarkväll igår i grannkommunen. Det var länge sedan och det märktes. Inspirationen var hög och jag vet inte om vi någonsin tidigare spelat så många plattor. Det blev en blandad kompott, allt från amerikansk jamrock till rysk stonerrock och däremellan ungerska Omega, Locomotiv GT och Scorpio.

Jag själv spelade bl.a. Govt Mule, Graveyard, Hooffoot, Piel de Pueblo, Pescado Rabioso, Freddy King, Sugarcane Harris, Curtis Knight with Zeus, Matadors och inte minst den fantastiska Merl Saunders, Jerry Garcia, John Kahn & Bill Vitt Live at Keystone. Vi höll på till halv fyra...

Idag hade det varit roligt att sett Magma i Hbg, men när jag fick reda på att en viss person skulle dit så försvann lusten. Det blir mycket konserter nästa helg dessutom. Graveyard på fredag i Malmö och Den Stora Vilan i Göteborg på lördag...

2 kommentarer:

magda sa...

Så jeffla trist när en känner att en måste begränsa sig på grund av andra. Känner tyvärr igen det, som du vet. Du fattades!

ming wan lee sa...

vi är många som kan känna igen oss där, tro mej. Jag kan bara rekommendera dig att möta demonerna, de är oftast inte så farliga som man först hade trott. Cheers!