fredag 3 juni 2016

Lord of Misrule

Lång dag. Uppe klockan tre. Kom iväg strax efter fyra. Underbar morgon. Vad mycket djur man ser vid den tiden! Rådjur, rävar, igelkott... Sedan ute med elever i årskurs fyra från halv sex till halv tio. Vi hade ett trettiotal fågelarter och en hel del trollsländor, tvåfläckad och sandflodtrollslända bland annat. Hem till föräldrarna och duscha. Iväg till jobbet. Fullt upp där hela dagen. Handla lite förnödenheter och därefter ut igen... Många fina upplevelser i värmen. Bland annat större rödögonflickslända som satt på huvudet på simmande snok, fler tvåfläckade trollsländor och sandflodtrollsländor (äggläggande vilket jag aldrig sett tidigare). Gulfläckad glanstrollslända ny för året (och första rapporterade i landet). Därefter spelat gitarr med grannen och snidat på vår låt. Jag tror att jag är odödlig.

När jag inte naturnördar knarkar jag Blood Ceremony. Köpte senaste plattan Lord of Misrule på CD för någon vecka sedan. I princip den enda skivan jag spelat i bilen sedan dess. Sjukt bra! Det är två år sedan jag såg dem på Truck Stop i Göteborg. Efter den fantastiska spelningen hade jag tänkt köpa Eldritch Dark och Living with the Ancients (första skivan hade jag redan på vinyl), men det blev aldrig av. Måste verkligen göra det. Hört hela katalogen på nätet nu och allt är magiskt. Occult rock spectacular! 

Jag blev av med några månaders foton från våren/sommaren 2014 efter en datorkrasch, tyvärr bland annat de från Truck Stop-spelningen. Hade hur många bra bilder som helst, nu har jag bara kvar de två jag lade upp på bloggen då... Trist.

Imorgon spelning med egna bandet.

2 kommentarer:

magda sa...

Vilken dag! Ljuvligt!

Ask sa...

Lord of Misrule är grym. Kanske bättre än deras första. Eldritch är också mycket bra men snäppet under.