torsdag 7 september 2017

8-1

Såg Rögle för första gången säsongen 2017-2018. Träningsmatch mot Troja-Ljungby. HD-TV. Seg första period, men i andra trampade de igång. Kanske ingen värdemätare, men bra ändå att göra många mål. 8-1 till slut. Hedberg fyra av dem! From såg vass ut och hade fyra assist. Aaltonen är alltid kul att se. Genrep på tisdag mot Karlskrona...

Jag borde jobbat på nästa examinationsuppgift, men det blev hockey och spånande på London-resan om sju veckor istället... Det känns som att det här är en möjlig plan: Fredag Club 100: Southbound. Lördag Indigo O2: Gov't Mule & Kenny Wayne Shepherd band. Söndag Ain't nothin' but the blues: Chris Corcoran Trio.

5 kommentarer:

magda sa...

Stabil plan! Ain't Nothin'... sjukt skönt hak!
För min del blir det Budapest. Kom gärna med tips, för jag antar att du redan varit där!

Cuby sa...

Jo, jag har varit några gånger i Budapest. En gång med 32 elever för kanske 10 år sedan t.o.m. Det var lite svettigt, men gick bra... Fin stad. Jag gillar, som i de flesta städer, att gå omkring och strosa i gamla kvarter och gå på caféer och pubar osv... Det finns förstås många turistgrejor man ska göra. Fiskarbastionen, Sankt Stefansbasilikan... Gellértbadet ska du inte missa! Senaste gången jag var där, för tre år sedan, var det extra lyxigt för då hade vi kompisarnas kusin (som bor där) som "guide" i två dagar och då blev det inte bara turistfällor.

magda sa...

Förutom någon skön bad- och spagrej lär vi nog göra just så, Johanna och jag; strosa dit näsorna pekade. :)

*noterar Gellértbadet. ;)

Cuby sa...

Känner du igen trummisen i videon? Samma som med Big Joe Louis!

magda sa...

Yes! Det är det, ju!

Tusan, jag blir lite avis på dig...