söndag 24 september 2017

LX

Inte gått runt sjön på tre veckor och det märktes. Dålig kondition och ont i hela kroppen. Överhuvudtaget har jag inte fått mycket gjort den senaste tiden. Efter med studierna och allmänt trött. Jag klarar av att sköta jobbet, men orkar inte mycket mer än det... Nåväl. 60 varv runt sjön. Lite över 70 mil. 113,5 timmar. Fint väder idag. Mycket folk ute i skogen, de flesta för att plocka svamp. Fiskgjuse, korp, nötskrika. Mindre flockar med bofinkar. Gärdsmygar lite överallt. Bruna mosaiksländor och gott om ängstrollsländor.

Det är rena självplågeriet att hålla på Rögle. En ny omgång igår. 7-2 i baken i hemmapremiären mot Skellefteå. Om man själv mår dåligt av resultaten kan man förstås undra hur det är för spelare och tränare. Kan inte vara roligt. Om man ska försöka säga något positivt så var anfallsspelet en aning bättre än i de båda första matcherna. Backspelet är katastrof och vår stackars målvakt har inget självförtroende kvar. 

Idag har jag åtminstone fått lyssnat på en del skivor när jag suttit och försökt skriva lite på ett arbete. Steve Young - Honky Tonk Man, Lightnin' Hopkins - s/t (vinyl på Boulevard 1971, inspelad 1966), Gov't Mule - s/t, Roger Waters - Is this the life we really want?, Sula Bassana and the Nasoni Pop Art Experimental Band - Vol 1, Soundbreaker Company - Graceless. Alltid något.

Soulbreaker Company - Graceless

1 kommentar:

magda sa...

60 varv är galet imponerande!

Vdg studierna... måste du?