söndag 8 oktober 2017

2-1

Väldigt ansträngade och orolig vecka på jobbet. Det väntar neddragningar i form av program och dessutom tog en av mina mentorselevers bror sitt liv. Det är mycket man ska klara av... Fått lämnat in ytterligare en examination på min högskolekurs. Jag fick VG på den, men blev ändå besviken på responsen. Jag hade hoppats de skulle förklara ett och annat. Jag gjorde en snygg sågning av en av texterna vi skulle läsa, skriven av en av kursledarna, men de låtsades som ingenting...

I torsdags var jag nere i Malmö och såg kompisarna i Värmlands band Skuggfolk. Tungt och psykedeliskt. Vinyl kommer om en månad ungefär. Kul att ses, det var tag sedan. Det blev dock en sen natt och jag var inte helt fräsch på jobbet i fredags. Skivspelarkväll i grannkommunen på det. Det blev inte extremt sent, men tillräckligt för att jag inte skulle orka göra annat än att se på hockey igår. Det var väl trots allt ett litet fall framåt i period 2-3. Förlust på straffar. Som tur var missade jag förnedringen mot Djurgården i torsdags tack vare Skuggfolk. Varför är de så dåliga???

Efter skivspelarkvällarna hör det till att försöka minnas vad vi spelade: Pink Floyd, Gov't Mule, Chris Robinson Brotherhood, Simo, Pacific Gas & Electric, Roy Harper, Thin Lizzy, Titanic, Witchwood, Soctrates Drank the Conium, Dust, Chicken Shack, Savoy Brown, Spiritual Beggars, Kalevala, Cement, Kvartetten som sprängde, Björn J:son Lindh, Terry Reid, Buccaner, Ivar Avenue Reunion, Frost, Tom Waits, Hobo Blues, Johnny Winter, Freddy King, Cinderella, Ananga Ranga, The Sensational Alex Harvey Band, Joe Bonamassa... Det var en bra hög till, men fler kommer jag inte ihåg just nu.

Inte fått gjort mycket idag, söndag, heller. Hade planer på att ge mig ut med kameran, men det blev inget av med det. Ikväll ska jag orka titta på partiledardebatten. 

2 kommentarer:

kaffebalja sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
magda sa...

Den orkade jag dock inte se.

Trist med nerdragningarna. Sådant slår ju extra hårt på en liten skola. :(