söndag 4 mars 2018

Change it

Det var denna helgen! Middag ute i fredagskväll. Syrran ska fylla 50. Låter helt obegripligt. Hon är ju lillsyrran och ska vara typ 20... Men det var trevligt och maten var god. Igår kväll var jag på musikquiz i B och sov därefter över hos A och M. Ett kort besök hos föräldrarna idag. Ovanligt social med andra ord! Annars mest spelat skivor.

Inget fågelskådande. Snart dags att sätta igång med årets orrinventering. Tyvärr lär man inte få upplevelser som de för 10-11 år sedan. Då fotograferade jag en orrlek med ca 10 tuppar flera gångar från ett gömsle. Nu finns det inte många kvar på våra lekplatser. Utomordentligt sorgligt. Hoppas ändå på många härliga äventyr. Det brukar vara givande när man väl ger sig ut tidigt på morgnarna för att försöka få syn på de blå ädlingarna. 

Nästa helg blir det dock Chris Robinson Brotherhood i Gbg så inventerandet får inledas helgen efter den.

Rögle förlorade hemma mot Karlskrona i fredags, men hittade ny kraft och vann övertygande igår. Det är inte helt klart, rent matematiskt, men nu ska det mycket till för att de inte ska klara SHL-kontraktet.

Intensiv vecka väntar på jobbet och två kvällar är vikta för att repa med bandet respektive planera för en tur till Ammarnäs i juni. 

Inga kommentarer: