söndag 3 juni 2018

Shopping

Det är inte klokt vad tiden går! Den här terminen har bara försvunnit känns det som. På fredag är det student! När jag försöker tänka tillbaka på olika händelser de senaste månaderna är det helt dimmigt och rörigt. Det är kanske inte så bra? Jag läste någonstans att dopamin kan kopplas till tidsuppfattningen. Kanske har jag haft en rolig tid? Sedan jag ökade dosen venlafexin känner jag mig faktiskt ofta på lite bättre humör...

Abramis brama i torsdags var kanon som vanligt. Flest låtar blev det från nya Tusen år. Vem är du?, Löpeld, Hav av lögner och Vägen ut. De fungerade alla bra. Särskilt Hav av lögner. Höjdpunkten för mig var dock Bilder från Rubicon. Världens bästa låt! 

Vad kan vara värre än att vara i replokalen i det här fina vädret? Åka till köpcentrumet Väla kanske? Jag hade en hel hög med ärenden. Klädinköp, en ny mobil (nästa uppdatering av mobilt bankID stöds inte av den gamla), beställde ett FOREX kreditkort, växlade till mig fem olika valutor och sedan blev det ett nytt objektiv till kameran. Har länge saknat ett vidvinkelobjektiv. Det fick bli ett Canon EF-S 10-18mm f/4,5-5,6 IS STM. Det ska bli roligt att leka lite med det. Jag ska till Ven med skolan imorgon, jag får kanske någon möjlighet att pröva det där.

5 kommentarer:

bullterrier sa...

Kul brännvidd,lite knepigt att fota med i början men en ny värld öppnar sig.

Enallagma sa...

Venlafaxin är ett livselixir!

Cuby sa...

Verkligen knepigt. Det blev en hel hög med usla bilder igår...

We are paying it forward sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
magda sa...

Då börjar din semester snart, ju! :)
Vi har student nästa fredag och jag jobbar tills dagen före midsommar... :/

Men jag tjyvstartar Öland nu till helgen! ;)