söndag 18 november 2018

4-1

Jag tog mig till hallen igår. Det var länge sedan jag var där. Mattias Sjögren tillbaka. Rögle förde spelet och var det mycket bättre laget, men de fick sällan till några farliga avslut och det stod 1-1 en bit in i tredje perioden. Efter att Sandin gjort 2-1 så gick dock luften ur moraiterna och till slut kunde siffrorna skrivas till 4-1. Kul att se hockey live igen. Det får nog bli lite oftare. Dock jobbigt att stå för ryggen. Får kanske unna mig sittplats nästa gång.

Efter hockeyn blev det skivspelarkväll i Klippan. Vi körde på som vanligt med en blandad kompott av psych, progg, hårdrock, blues, jazzrock och allt möjligt. Det blev dock inte supersent. Vi var för trötta för det. Min vecka var något i hästväg. Jag var på skolan i över 50 timmar och då jobbade jag dessutom lite hemma också... Jobbet blir min död.

Idag lyckades jag ta mig samman och gå runt sjön. Efter en knapp km kom jag på att jag glömt min vattenflaska i bilen och när jag skulle ta min första bild att jag inte hade något batteri i kameran. Dålig kondition. Skulle behöva röra på mig oftare...

Snipp, snapp, snut, så var helgen slut.

Inga kommentarer: