fredag 29 november 2019

4-3

Vi kom iväg från Klippan vid halv sex och hämtade T och en polare till honom i Åstorp en kvart senare. Vi borde ha varit i Köpenhamn minst en halvtimma innan konserten. Teori och praktik är dock sällan detsamma när man ger sig ut på E6:an. Givetvis hade det skett en trafikolycka och vi fick sitta i kö i en hel timma. Sveriges mest hopplösa vägsträcka... Vi kom till slut av E6:an och körde småvägar ner till Landskrona och därefter flöt det på någorlunda. När vi till slut lyckats parkera bilen (på en Netto-parkering där man skulle ha parkeringsskiva och fick stå högst en timma), så kom vi in på Amager Bio 35 min efter starttid. Då återstod The Gumbo Variations och It Must be a Camel av Hot Rats. Aningen deppigt. Det var Peaches en Regalia och Willie the Pimp som jag hade sett fram mest emot...

Vi fick ändå nästan två timmars musik och det var mestadels fantastiskt. Grymt bra ljud, suveräna musiker och en bra blandning av låtar. Svårt att plocka ut favoriter, men Montana från Over-Nite Sensation, Here Lies Love från You Can't Do That On Stage Anymore Vol. 5, Carolina Hard-Core Ecstasy från Bongo Fury, Bamboozled By Love från Tinseltown Rebellion och extranumret I'm the Slime från Over-Nite Sensation var alla höjdare. Vi slapp böter för parkeringen. Det hade varit droppen... Hemma kl ett på natten.

Rögle vann derbyt mot Malmö med 4-3 efter förlängning och det var lite tröst för att ha missat första halvtimmen av konserten. Det har gått trögt för laget en längre tid. För många skador. Kan de slå bottengänget Leksand borta på lördag?

Inga kommentarer: