söndag 2 maj 2010

Jag finns

Trädgårdsarbete. Röja och elda. Fast hos P. Mitt eget gräs får jag klippa imorgon. Igår var vi uppe vid Trollehallar. Fika vid snapphanestallarna. Spännande för de små. Bokarna har precis börjat slå ut, nästa helg kommer det att vara helt grönt.

Min vanliga runda idag på morgonen. Trädpiplärka, rödstjärt, svartvit flugsnappare, svarthätta och ärtsångare. Gransångarna nästan lika många som lövsångarna. Trana på bo.

Tänkte göra en diskret återkomst till Facebook efter 1,5 års frånvaro. Alla har Facebook och det känns ibland som om man är helt utanför. T.ex. snackas det visst inför Skånska Mord-spelningar och själv vet man ingenting. Egentligen är det oftast skönt, men jag tänkte ändå att jag får försöka att vara lite mindre negativ och ge det en chans till. Hursomhelst, efter några slarviga knapptryckningar så hade jag förstås basunerat ut min återkomst genom att skicka ett mail till alla som finns i min adresslista på gmail. Pinsamt. Men jag är inte klok helt enkelt. Nåja. I verkliga livet har man inte så många vänner längre men nu har jag redan säkert 30 stycken. På FB.

1 kommentar:

magda sa...

Heh... Jag öppnade inte det mejlet. Tänkte att det var något skumt för inte skulle väl du... ;)