söndag 24 oktober 2010

4-2

Regnig och grå helg. Snö i veckan som gick, men det här vädret är än mer deprimerande. Domherrarnas vemodiga visslande hördes mest hela tiden under min vanliga runda. En liten flock med plingande, ringande sidensvansar, annars ganska tyst. Gärdsmyg, rödhake, några mesar…

Såg Örebro-Rögle på S24. Medioker förstaperiod och baklängesmål efter 38 sekunder. Andra perioden för omväxlings skull istället riktigt bra och Rögle kvitterade till 2-2. Med lite mer skärpa i avsluten kunde de haft ledningen med något mål. Borde haft. RBK fortsatte att trumma på i början av tredje men det slutade i moll och de förlorade till slut med 4-2. Surt.

Det blir inget av med spelningen i november på The Tivoli - januari eller februari istället - men idag repade åtminstone Skånska Mord för första gången på en månad. Lite rostigt, åtminstone jag. Prövade några nya grejor och tog även upp en gammal låt som vi spelade in på en demo 2007. Mycket Thin Lizzy över den, men det är ju inte det sämsta och kan nog bli något så småningom.

Inga kommentarer: