onsdag 3 november 2010

5-1

Höstlov. Mestadels grått och regnigt. Spelat hundratals skivor. Druckit karlovacko, grappa, šljìvovica och vinjak på trevlig fest i Lund. Trollat efter gädda/gös i Västersjön en fantastiskt fin kväll. Åsen tung och dyster och tungsint och melankolisk, solnedgången utomordentligt vacker och suggestiv. Naturligtvis fick vi ingen fisk, inte ett hugg. Läst första två delarna i 2666 av Roberto Bolaño. Rejäl tegelsten så det kommer att ta ett tag. Pluggat lite spanska. Fixat och donat med resan. Skånska Mord 4 februari på The Tivoli i Helsingborg istället för det inställda datumet i november. Bla, bla, bla.

Rögle. Vad sysslar de med? Det började se bra ut efter tre raka hemmavinster och särskilt riktigt fint spel i matchen mot topplaget Växsjö, sedan förnedrande förlust mot Borås med 5-1 och där ingen i laget ville spela hockey. Håller såklart inte för en topplacering med ett så ojämnt spel. Bedrövligt. Nu två hemmamatcher.

4 kommentarer:

Marvin Johnston sa...

Ja, fy fan. Det är mest mög med det mesta. Glöggpremiär igår gav ändå en ledtråd om hur man kan klara av tiden fram till jullovet... Hockeyn blir man inte glad av, oavsett var i Skåne man bor.

Cuby sa...

Just det, glögg blev det också i helgen. Brukar inte gilla det, men var ju faktiskt riktigt gott...

Nej, den där hockeyn tar hårt på humöret. Misär.

lennie sa...

Fantastisk stämning i bilderna, vilket ljus! 2666 låter jättespännande, ska kolla efter den, tegelstenar är aldrig fel så här på hösten...

Cuby sa...

Kommer nog inte ta så lång tid att läsa 2666 ändå, svår att lägga ifrån sig.