lördag 27 november 2010

6-0

Vinter. Kallt och blåsigt. Eldar som aldrig förr. Rögle! Vilken match och vilken underbar revansch för förlusten nere i Malmö!!! 6-0! Hela laget gjorde en kanonmatch, men Fransson, Liljewall och Brithén får mina medaljer. Viasat och inte på plats i hallen. Leksand på tisdag. Orkar de ladda om?

Varit i Halmstad och träffat reseledaren för Avifaunas Costa Rica-resor. Fått lite tips. Tyckte vår resplan var helt okej. Det blir bra hur man än gör tydligen och det låter ju lovande… Rincón de la Vieja är en bra start fågelskådarmässigt med lagom mycket arter… De har varit där med Avifauna på någon resa. Tárcoles är med även på Avifaunas program. Värt att lägga pengar på en fågelguide där. Ska få telefonnumret till den bästa så jag kan boka honom redan innan vi kommer dit. Sedan var vi på P:s förra skola som hade öppet hus och där lyssnande jag på Isildurs Banes soundcheck inför kvällens spelning. Halmstadband. De borde man egentligen sett. Har en skiva med dem som inte alls är dum, men kan tänka mig att det är live de ska upplevas. Nåja, det blev hockey istället.

1 kommentar:

Patrik Stigsson sa...

Hoppas för din egen skull att hockeyn var bra. Konserten var oförglömlig..Adrian Belew i högform och ett trumsolo av Marco Minnemann som jag sällan sett eller hört maken till ;-)