måndag 9 april 2012

Elitserien

Så var påsklovet över. Helt fullspäckad ledighet. Varit hos Pippi Långstrump och hälsat på. Åkt runt och tittat på allt möjligt i Bergslagen, gamla bruk bl.a., gått långa skogspromenader, tittat på fåglar, fiskat, lagat en massa god mat, inklusive pepparrotsgädda, spelat skivor och druckit vin, nästan skrattat ihjäl oss, lekt med de små, varit i Stockholm och gått på Moderna museet och på Naturhistoriska, shoppat, flanerat... Sedan vidare till Värmland och hälsat på kompisarna där. Spännande historier från seglaren, skivspelande, skogslufsande och till och med utgång i Hagfors. Galet. Avslutningsvis har jag varit i studion och lyssnat igenom hela skivan. J lade sång på de sista spåren igår. Allt låter tungt och fint och bra. Nu kan M börja mixa. Förhoppningsvis skivrelease i september.

Som om det inte var nog med trevligheter så har Rögle gått upp i elitserien. Helt otroligt! Tänkte sett matchen i tisdags i Örebro, men det blev att vi åkte till Stockholm istället. Följde dramat i mobilen på tåget hem. Efter en minst sagt strulig säsong – och via förkvalsserien – gör de det ingen trodde var möjligt. Går upp i elitserien! Here we come!

2 kommentarer:

lennie sa...

Kul med hockeyn, jag får väl börja följa serierna igen och hålla på Rögle, även om det lär bli slagge i soffan varje torsdag och söndag. Minns med fasa dusterna under Brynäs-Leksand-epoken på 70-talet... Men jag vann ibland! ;)

Cuby sa...

På med Rögle-tröjan bara!