lördag 27 februari 2021

4-2

Äntligen fick man se en riktigt bra match av Rögle. Skellefteå kom med bäst form i serien, Vunnit 14 av de senaste 16 matcherna. De började också bäst, men Rögle växte in i det. Det var känsla av slutspelshockey. Brithén såg bättre ut än i hans tidigare matcher, Lesund och Seider var enorma och jag gillar Laleggia som back. Tambellinis avgörande 3-2 mål skojar man inte heller med. Vilken jäkla sniper! Bra målvaktsspel av Gustafsson. Nu väntar ett tio dagar långt uppehåll, medan coronalagen ska spela ifatt lite matcher. 

Tillbringade hela dagen på två av våra myrar. Tjäder och orrspillning, en varfågel, tofsmes, överflygande sånglärkor, korp. Stjärtmes, domherre. Det var ganska fågelfattigt, men en härlig dag i solskenet. Mycket prat om naturvård och biologisk mångfald. Besser-wisser-prat som J kallar det... Skogshönsskitarna firades med cigarr. 

Det har varit några dagar med nästan obeskrivlig smärta efter att ha skaffat mig ett fjärde revbensbrott (det är väl sprickor det är frågan om) på... Ja, vad kan det vara? 6-7 år kanske. Hur är det ens möjligt? Bara att få på sig ryggsäcken ger svår smärta, för att inte tala om att gå i och ur bilen. Eller resa sig upp. Eller lägga sig ned. Minsta snedsteg - och det det blir det ganska många av på myrmark - är en plåga.

Inga kommentarer: