torsdag 25 november 2021

3-4

Derbyvinster smakar alltid lite extra bra. Rögle verkade tröttkörda mot Malmö som dominerade stort i första perioden, men de fick ändå med sig 1-1 till pausvilan efter ett PP-mål av Larsson. Malmö började åter bäst i den andra perioden och gick upp till 3-1, men sedan började RBK gnugga på och Larsson gjorde sitt andra mål för kvällen innan paus. I tredje malde de ner Malmö. Everbergs viljemål till 3-3 skojar man inte med och de kunde mycket väl vunnit redan under 60 minuter. Nu blev det istället Tambellini som avgjorde i förlängningen. Poängsviten är nu uppe i sexton matcher i följd.

Från soffan lät rögleklacken mest under hela matchen... Efteråt sjöng de för Brithén som fyllde år. De är otroliga de med. 

Orkar laget även hemma mot Leksand på lördag? Det har varit väldigt mycket matcher nu med både SHL och CHL och många spelare var iväg på landslagsuppdrag innan dess. Det måste komma en reaktion snart. Som tur är har Leksand haft samma tuffa schema... På lördag ska jag och kollegan vara på plats!

Inga kommentarer: